Malenami

malenami

Guldkant i vardagen med Malenami är en av svenskfinlands största bloggar. Redan från början tänkte Malena Björndahl från Karleby på bloggen som ett brand. "Det är tanken som gör att vi skapar verkligheten. Jag lät min rädsla vara min styrka och lät visionen gro i mitt huvud". I sitt sommarprat berättar. Fler klipp på seoclanek.info - bäst på nöje. Svenskfinlands största bloggare Malena Björndahl bjuder generöst, men endast på guldkanterna, i sitt liv. – Det är lätt att vara ett nättroll. Att sprida positiv energi på nätet kräver mera arbete och det är få som gör det, säger Björndahl som njuter av sommaren i Karleby tillsammans med sonen Leon.

Malenami Video

Bloggpriset 2012 - Malenami årets inspiratör malenami

Malenami - medellderskvinna jag

Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss. Som ett lapptäcke i drömmarnas land. Tufft myndighetsbeslut för OS-satsande damlejon — nekas arbetslöshetsunderstöd på grund av ishockey "Först började jag skratta, jag trodde det var ett skämt. Björndahl jobbar deltid med sociala medier på ett företag som importerar ekologisk kosmetik, men skulle, enligt egen utsago, kunna försörja sig på bloggen och det som den genererar i modelljobb, fotograferingar och föreläsningar. Skammen går på torg. Antalet blogginlägg blir färre, annars tar Malena Björndahl ingen semester.

Bra: Malenami

PÅ ÅTERSEENDE 459
Angelica lagergren 180
Thuram 33

Malenami - Line finns

Mer från programmet Vegas sommarpratare. Ett par år senare blev Malena uppmuntrad av sin mamma att starta en blogg så att hon kunde få utlopp för sin kreativitet. Pia Ingström rör sig runt i staden och ser förgänglighet och skönhet. Dryga tre procent av finländarna anses vara spelberoende, men mörkertalet anses vara mycket stort. Toalettväggen måste målas om eftersom det stod så grova saker om mig där. På fredag när det är Runebergsdagen, fyller han En framgångsrik blogg kunde ses som en elegant revansch.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *