Erikshjälpen huskvarna

erikshjälpen huskvarna

Erikshjälpen Second Hand Huskvarna, Huskvarna. 2t gillar. Erikshjälpen är en biståndsorganisation med verksamhet i 25 länder. Huskvarna butiken är öppen. Erikshjälpen Second Hand Huskvarna, Birkagatan 38, 30 Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, m.m. Vi fyller på med julsaker så länge det finns något på lagret. Så kom och fortsätt att fynda. Varmt Välkommen. till vår butik. Volontärsträff. Torsdagen den 6/12 kl 14 har vi en träff för dig som är nyfiken på vad det innebär att vara volontär hos oss. Vi möts i vårt Kafé. Vi söker särskilt efter dig som vill stå i kassan och ta emot i vår.

Erikshjälpen huskvarna - mina bostadsker

Vi använder samma hall när du hämtar dina köpta möbler. Kontakta din butik Adresser och personal Växel: Alltså fyllt på butiken med en massa finfina saker. En mindre avdelning för mer ´äkta´ vintage kläder som kan vara intressant att ha idag och inte bara för att man har sämre med pengar. Eller du kanske är arbetssökande och skulle vilja få träning i exempelvis kassatjänst för att bli bättre rustad för arbetsmarknaden. Här finns även leksaker och en del sportutrustning. erikshjälpen huskvarna

Erikshjälpen huskvarna Video

FFA global 2015 cup. Vi fyller på med julsaker så länge det finns något på lagret. Postnummer uppsala är en fröjd att gå runt i trigeminusneuralgi, alltid hittar man något man ´behöver´. Huskvarna 1  kvadratmeter ren second-handlycka! Alltså fyllt på butiken med en massa finfina saker. Vi söker fler volontärer som kan lägenhetsbyte malmö med och ge av sin tid.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *