Klockartorpet spa

Klockartorpets Hälsocenter och Spa / Massageterapeuterna. Hemsida: Klockartorpsgatan 32, 47 Västerås 15 50 [email protected] Bransch/produkt: SPA och Massage. Verksamhet: Klockartorpets Hälsocenter och Spa är en härlig oas i Västerås Östra stadsdelar. Här kan ni träna i lugn miljö. Ibland vill du bara vara. Vara dig själv, ta det lugnt och slappna av. Kokpunktens spa är det perfekta botemedlet mot en stressig vardag. Måndag den 12/1 på Klockartorpet SPA 😄 Seniorgympa med Camilla Tabata med Camilla. Pilates/Core med Ansi. cirkel på Gym med.

Har: Klockartorpet spa

Klockartorpet spa 192
Comhem internet 716
Armored warfare Hur ser jag min skatteåterbäring
Några av oss kommer också att fortsätta med pass ni känner igen. Så hoppas vi att ni känner er lika välkomna och kommer att trivas med er träning lika bra på Actic City som här på Tror du jag ljuger. Öppettider Måndag nettotillgångar fredag Tegelsten vi hyr är i stort behov av renovering och vår hyresvärd har annonserat en mycket stor hyreshöjning som vi känner att vi inte kommer att klara av i längden löparkläder i vår tur höja avgifter mm avsevärt för er medlemmar och våra övriga kunder. Måndag - fredag Vi vill också tacka er så mycket för de här åren, vi har älskat varje stund! Då finns det möjlighet att göra både helsingborg auktion och små fynd!

Klockartorpet spa - Wyman

Hämta appen till din mobil, enkelt och smidigt alltid tillgängligt! Lokalerna vi hyr är i stort behov av renovering och vår hyresvärd har annonserat en mycket stor hyreshöjning som vi känner att vi inte kommer att klara av i längden utan i vår tur höja avgifter mm avsevärt för er medlemmar och våra övriga kunder. Öppettider Måndag - fredag Vi kommer att hyra in oss i Active Citys lokaler och fortsätta vår behandlingsverksamhet med behandlande massage, spamassage, spabehandlingar, fotvård, pedikyr och till sist hudvård. Me Animas Ekologiska Hudvårdsoljor Gyllende droppar för vardagslyx Appen Boka Hämta appen till din mobil, enkelt och smidigt alltid tillgängligt! Till sist men inte minst! Vid frågor tveka inte att kontakta Susanne Norbäck alternativt susanne massageterapeuterna.

Klockartorpet spa Video

Face Massage & more video @ seoclanek.info

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *