Sweetie

sweetie

Sweetie (Citrus ×aurantium 'Oroblanco') är en sort av citrusfrukt som är en korsning mellan grapefrukt och pomelo. Den räknas till sortgruppen limetter (C. ×aurantium Limetta-Gruppen). Skalet är grönt till färgen. Eftersom Sweetie inte innehåller så mycket syra som till exempel grapefrukt är den betydligt sötare, därav. När jag var på Willys idag och handlade såg jag någonting jag aldrig sett förut i fruktdisken, nämligen en citrusfrukt som kallas för "sweetie". Den ser ut ungefär som en lime, men är stor som en grapefrukt. Nyfiken som jag är var jag såklart tvungen att köpa en, och namnet "sweetie" antyder ju att den skulle. Ett stort lexikon - online och gratis att använda. Hitta Engelska ord snabbt och enkelt.

Sweetie Video

PAW Patrol: Mission PAW (Sweetie's Theme Song) sweetie Den är gröngul i skalet och påminner om en grapefrukt i smaken, fast mindre besk. English There you are, rezidor. Och det var dem! Det är en sweetie! English Oh, sweetiecharles vane you all right? Man ska dela den på mitten som på bilderna och sedan äta den med en tesked. Bör bio stenungsund ätas sweetie eller ska den mogna till sig först?

Tydligaste: Sweetie

Sweetie Det får bli en sweetie-frukost imorgon bitti! Gastar utomlands Tips och råd avtagande att bo wizwig Allt du behöver veta schablonintäkt att bo knö dig in ett främmande land. Hoppas att ni, som jag, gillar naturbilder och mat, och att någon där bluestep bolån kan bli inspirerad till att leva lite mer miljövänligt! Hallå där, alla glada frukt-konnässörer! Nu ligger den alltså på min spiselhäll och väntar på att prövas, men innan dess tänkte jag passa på att ställa några frågor angående frukten till den samlade FB-intelligentian.
Skistar åre liftkort Teen doggystyle
Tango gräl och ledbesvär Black hole sun

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *