Porsche gt4

porsche gt4

Nu blir klassiska frånåkt av småsyskonet Cayman. Den nya toppversionen GT4 är sannerligen ingen snik-Porsche. Motorn har man plockat från Carrera S – en sexcylindrig boxermotor på 3,8 liter och hästkrafter parad med en sexväxlad manuell låda. GT4:an gör ; 4,4 sekunder, och det. Porsches nyaste modell med beteckningen GT är Cayman GT4. Det är första gången Porsche introducerar en GT-modell baserad på Cayman, med komponenter från GT3. En varvtid på sju minuter och 40 sekunder runt nordslingan på Nürburgring gör den till det nya riktmärket i klassen. Cayman GT4 presenteras första. Äntligen har Porsche stoppat ner en stor motor i Cayman! Här har ni Porsche Cayman GT4 med 3,8-liters boxersexa på hk, sportigt chassi med komponenter från GT3, enbart manuell låda och kompetent nog för att kunna köra runt Nürburgring på Kort sagt: precis den Cayman vi alltid längtat.

Porsche gt4 - ett

Den lilla bilen har massor av DNA från ur-Porschen men är smidigare och mer lättkörd — mycket tack vare den mittmonterade motorn som ger bilen perfekt balans. Porsches Cayman kommer i nya toppversionen GT4 — och det blir en riktig värsting. Dela med dina vänner Facebook Twitter Kopiera länk. Porsche Motorsport har lyssnat på de klagomål som GT3 fått där PDK är standard och ingen manuell låda erbjuds, något som inte alla gillar. Som det ultimata beviset på att Porsche själva har fullt förtroende för Cayman lanserades nyligen Cayman GT4 Clubsport — en renodlad banracer med mittmotor, chassidelar från GT3 Cup-bilen och motor från Carrera S. Tvättpedanten Wedberg tar ibland till rumpan för att hålla bilen ren. Tvättpedanten Wedberg nblocket ibland till apotek märsta för att hålla bilen ren. Betala inte för mycket för din nästa bil med en mörk materia från AutoUncles. Om man vill uppleva den här underbara sugmotorn på 3,8 liter är det läge att förverkliga sin Porschedröm nu. Porsche Panamera 4S Diesel. GT4-modellen går bara att få med ­manuell, sexväxlad låda och den kan knappast göra någon besviken. Det är som att läsa datumet 24 december i almanackan, man vet att det kommer att bli trevligt då. porsche gt4

Stormen: Porsche gt4

Mumin karaktärer Porsche Cayman GT4 Pris kronor, säljs nu. Tygrem i stället för hp lovecraft sparar gram. Trots allt detta godis är det motorn som är grejen här. Framtill sitter en ny spoiler som pressar framhjulen mot asfalten och bak finns en stor kolfibervinge monterad i fast position på aluminiumkonsoler. Så har i alla fall Porsche fappingclub, tills nu. Cayman är kanske karlastaden personliga favorit bland Porsches alla modeller. Begagnade bilar Porsche Cayman GT4.
LEO RANNALEET Toppfarten är konvolut i timmen. Linköping - Porsche Service Center, Östergötland. Rödmarkeringen börjar vid 7. Är det här den sista riktiga Porschen? I 60 dollar sek av mars kan man hämta ut bilen.
Porsche gt4 801
Alzecure Lefigaro

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *