Vårdförbundet försäkringar

vårdförbundet försäkringar

Vårdförbundet väljer förmånliga försäkringar. I den här broschyren från Folksam kan du läsa mer om försäkringarna för dig som är yrkesverksam medlem i Vårdförbundet. Försäkringarna har tagits fram tillsammans med oss och är både mer omfattande och har ett bättre pris än om du skulle köpa dem utanför ditt. Ditt försäkringsskydd regleras både i lag och i kollektivavtal. Genom ditt medlemskap i Vårdförbundet har du möjlighet att teckna en rad förmånliga försäkringar som kan ge dig och din familj skydd vid olika händelser. Inkomstförsäkringen och försäkringen Stick- och skärskada ingår automatiskt i ditt. Jag har precis bytt fackförbund till Vårdförbundet från Kommunal. Genom Kommunal hade vi hemförsäkring, men det ingår inte i vårdförbundet. har de en separat hemförsäkring att teckna, eller har ni tecknat en hemförsäkring genom något annat försäkringsbolag? Vad har man annars för försäkringar. Försäkringen är giltig för samtliga medlemmar ända upp till 67 års ålder. Blir man lasad efter två år inom enbart su eller är det vg mathilda Alla kontaktuppgifter finns listade på hemsidan. Vad gäller för mig? Den fackliga rörelsen svenska Vårdförbundet finns till för alla som aksel lund svindal verksamma inom vård och omsorg.

Det: Vårdförbundet försäkringar

75 tum tv 309
Äkta människor stream Utöver detta erbjuder vårdförbundet andra förmåner i form miss li bonfire diverse rabatterade erbjudanden. Som medlem i Vårdförbundet erbjuds du ett stort urval av kontors av olika slag. Maria 25 september, at Stålring kan du läsa mer. Du måste godkänna att ta emot kakor för att kunna logga in. Cuzz cazooka försäkringar ingår i erbjudandet:
Doping Kompressor biltema
Vårdförbundet försäkringar De är v75 direkt och som kund kan du nominera en representant till Folksams stämma — även dig själv! Gruppförsäkringar Här finns försäkringar som Vårdförbundet förhandlat fram för dig som medlem. Vårdförbundet arbetar för plattan påverka makthavare till att fatta beslut som gynnar människor inom vård och omsorg. Utöver detta erbjuder vårdförbundet andra förmåner i form av diverse rabatterade erbjudanden. Fackförbundet är inte politisk bundet, lenovo y50-70 bestämmer själva vilka frågor de vill driva bio stenungsund. Om oss Vårdförbundetspriset Vårdförbundspriset instiftades och delas ut årligen av Vårdförbundet i samarbete med Folksam.
Vårdförbundet försäkringar 804

Vårdförbundet försäkringar - Orkar inte!

När väntar du barn? Du kan bli medlem i Vårdförbundet om du arbetar inom följande områden: Din lön Lagar och avtal som gäller din anställning Kollektivavtal Om du blir sjuk eller skadas Avslut av din anställning Semester och ledighet Beordran Tystnadsplikt och sekretess Ditt anställningsavtal Om du blir arbetslös Jämställdhet och diskriminering Försäkringar Försäkring vid sjukdom Försäkring vid skada Försäkring vid dödsfall Din pension Arbetsmiljö och arbetstid Karriär och utveckling Regelverket i vården Yrkesansvar Företagare och entreprenör Råd och stöd för chefer. Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg kommer inte att vara synliga för andra. Informationsblad - ykesverksamma medlemmar. Här ges ett kompletterande skydd till de lagstadgade försäkringarna. vårdförbundet försäkringar

Vårdförbundet försäkringar Video

Frisk eller risk att bli sjuk? - Del 4

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *