Palettciklid

palettciklid

Ja som rubriken lyder. Mitt par hade rom dom lagt för några dagar sen men dom åt antagligen upp som själva för dom. Palettciklid är en revirhävdnade parlevande akvariefisk som är seoclanek.info vacker akvariefisk med fina fenor där hanen är rödfärgad om magen. Yngelvårdande. Palettciklid latinskt namn: Pelviachromis pulcher, ursprung: Afrika, temp, ph, dH Vetenskapligt namn: Pelvicachromis pulcher. Tidigare vetenskapligt namn: Pelmatochromis pulcher. Familj: Cichlidae Handelsnamn: Palettciklid Utbredning: Nigeria, Kamerun. Foto: Ad Konings. Afrika. 60 cm & 80 liter. 23 - 26 °C. pH 11 cm. Svårighetsgrad 2. Kött och allätare. Odlingsvalör brons. Gömställen. Hoppar.

Palettciklid - global jmfrelsetjnst

Därför är det speciellt viktigt att vi har rätt temperatur på akvarievattnet. Mer information om odlingskampanjen finns på http: För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Hur presenteras jag som fotograf? ZooKoll är ett ideellt projekt och bygger på insatser, bidrag och material från medlemmar och andra intresserade. Dessa kan också ha rätt, även om de kanske inte satt samma "betyg" som vi gjort. Hanen är större än honan och hans anal- och ryggfena är spetsig.

Palettciklid - doubles the

Den omedelbara yngelvården tar honan hand om, medan hanens uppgift blir att skydda reviret. Eftersom hårdheten inte är av någon större betydelse i varje fall för den vanliga palettcikliden och då den dessutom vill ha svagt surt vatten precis som de ovan nämnda sydamerikanska släktingarna kan man mycket väl i det här akvariet också hålla några pansarmalar ur släktet Corydoras. ZooKoll är ett ideellt projekt och bygger på insatser, bidrag och material från medlemmar och andra intresserade. Vill du ha reda på mer om pH, som hur man mäter, eller hur man ändrar pH-värdet uppmanar jag dig till att gå in på rubriken "Akvarievatten" som du finner i huvudkolumnen till höger. Ett annan viktig faktor vad gäller pH-värdet är att det hålls stabilt, dvs det får ej variera för mycket, stora hopp i pH-värdet även om den övre och undre gränsen ligger inom intervallet är mycket skadligt för många fiskarter. Aktiva fiskar som simmar mycket kräver ett större akvarium än en mer passiv osv.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *