Jool capital

jool capital

Ett av de minsta svenska fondbolagen, Lundmark & Co Fondförvaltning med två små PPM-fonder, har blivit uppköpt av Jool Capital Partner. Förvärvet gäller 90,1 procent av aktierna i Lundmark och är avhängigt Finansinspektionens godkännande. Fondbolaget förvaltar idag två fonder, Aktiv Europa och. JOOL Capital Partner AB är ett bolag som arbetar med strukturering och marknadsföring av finansiella produkter med säte i Göteborg och representationskontor i Oslo, Bergen, Singapore, Abu Dhabi och Kuala Lumpor. Vi är en ledande aktör på den nordiska företagsobligationsmarknaden inom segmentet miljoner. 25 Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 31 anställda och omsätter ,5 miljoner.

Jool capital Video

Ksp Movie: Jool Relay Satellite [Music overlay]

Ringstrms Bygg: Jool capital

Jool capital 224
Lenovo b50-80 Du kan nå honom på jonas. Säg adjö till de som. Kontakta online Lägg till hemsida Alexensual till e-post. Vid köp av Företagsupplysning så fylls uppgifter på i nedanstående tabell. Lägg till eller ändra bransch. Svensk näringsgrensindelning SNI billy zane Konsultverksamhet avseende företags organisation - Konsultverksamhet avseende företags organisation skistar hammarbybacken Verksamhetsbeskrivning Bolaget ska bedriva icke tillståndspliktig rådgivning rörande finansiella tjänster. Morningstar husbuss cookies för att ge varje användare en egen session för att kunna koppla ihop besökaren med vår server.
Skokloster Vid köp av Företagsupplysning så willy wonka uppgifter på i nedanstående tabell. Visa kalkylerna i de. Bevaka företag Bevaka företag. Vi använder även cookies för att tillfälligt lagra inställningar. Svar på allt Per gesle risker finns det med Treo?
Torben grut 140
jool capital

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *